MEMUR SEN HATAY İL TEMSİLCİSİ İSMAİL BAYRAKDAR OLDU

MEMUR SEN HATAY İL TEMSİLCİSİ
İSMAİL BAYRAKDAR OLDU

MEMUR SEN HATAY İL TEMSİLCİSİ  İSMAİL BAYRAKDAR OLDU

Memur-Sen Hatay İL Temsilciliği görevine Eğitim Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar getirildi.
Memur-Sen’e bağlı 11 sendika başkanı oy birliği ile İsmail Bayrakdar’ı Memur-Sen Hatay İl Temsilciliği görevine getirdi.
Bu güçlü ailenin mensubu olmaktan gurur duyduğunu belirten Memur-Sen Hatay İl Temsilcisi İsmail Bayrakdar, yaptığı açıklamada “Memur Sen Hatay İl Temsilciliği seçimimizi Memur Sene yakışır bir olgunlukla gerçekleştirdik. Sendikamıza bağlı 11 iş kolu başkanlarının oy birliği ile Şahsıma Memursen Hatay İl Temsilciliği görevi verilmiştir. Benden önce bu görev yapan Hasan Urhan başkanımıza sendikamıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. 
Ayrıca bugünkü temayül yoklamasında hep birlikte bana güvenlerini gösteren Bayındır Memur Sen başkanı Hüseyin Tutar’a. Büro Memur Sen başkanı Mürsel Güler’e, Toç Bir sen şube başkanı Mustafa Şanverdi ‘ye, Sağlık Sen şube başkanı Feleytun Fatih Gönç’e, Birlik Haber Sen başkanımız Nihat Gezer’e, enerji Birsen başkanımız Mehmet Şişman a, Ben Birsen sen şube başkanımız Murat Başar’a, Kültür Memursen başkanımız Ümit Borazancı’ya, Ulaştırma Memur Sen başkanımız Celil Mert’e, Adliye Memursen başkanımız Ertuğrul Göçmen’e, Eğitim Bir Sen 2 nolu şube başkanımız Mustafa Benli’ye ve tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 
Bu güçlü ailenin mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.