Meşale Gazetesi

MEMUR-SEN`DEN ÜYELERİNE AVANTAJLI SİGORTACILIK HİZMETİ

MEMUR-SEN`DEN ÜYELERİNE AVANTAJLI SİGORTACILIK HİZMETİ

Memur-Sen Hatay İl Temsilciliği ile Antakya Sigorta Aracılık Hizmetleri arasında, üyelere indirim ve özel avantajlar sunan protokol imzalandı. Buna göre, Memur-Sen, Memur-Sen`e bağlı sendikaların üyeleri sigorta indirimi ile özel avantaj hizmetlerinden yararlanacak.


Memur-Sen Hatay İl Temsilciliği ile Antakya Sigorta Aracılık Hizmetleri  arasında indirim ve özel avantajlar sunan protokol İmzalandı. Protokole imzayı Memur-Sen Hatay İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Hatay 1 Nolu  Şube Başkanı İsmail Bayrakdar ve Antakya Sigorta Aracılık Hizmetleri yetkilisi Mehmet Gülen attı.

ANTAKYA SİGORTADA BÜYÜK  İNDİRİM

Yapılan anlaşmaya göre;  Memur-Sen ve Memur-Sen’e bağlı sendikaların üyeleri, Antakya Sigorta Aracılık Hizmetlerinden trafik sigortası, DASK, konut, sağlık, işyeri ve ferdi kaza sigortalarından  Avantajlı indirimlerden faydalanacaklar.
ÜYELERİMİZE HAYIRLI OLSUN

Memur-Sen Hatay İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Hatay 1 Nolu  Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, Memur-Sen`in üyelerine avantaj sağlayacak olan anlaşmanın önemine dikkat çekerek, “Yaptığımız anlaşmaya göre üyelerimiz Antakya Sigorta Aracılık Hizmetleri ile büyük avantajlar elde edecek. Projenin şimdiden üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum“ diye konuştu. Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.