MERİÇ GÜLTEKİN DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

MERİÇ GÜLTEKİN DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Asrın felaketi sonrası gönüllü dostları ile birlikte insan üstü bir çaba ile depremzedelere verdiği destek ile bilinen Fenomen Meriç Gültekin yeni eğitim dönemi öncesinde depremzede çocukları sevindirmek için anlamlı bir adım attı. Gültekin ve gönüllü dostları, bölgedeki her bir çocuğa okul çantası hediye ederek, onların yeni eğitim yılına mutlu ve heyecanlı bir başlangıç yapmalarını sağladı.

Günler öncesinden hazırlıklarına başladıkları Okul çantalarının içerisine çizgili defter, kareli defter, Resim defteri, Kalem, Boya kalemi, Silgi, Açacak ve Çift gözlü kalemlik gibi kırtasiye malzemelerini dolduran Fenomen Meriç Gültekin ve arkadaşları bir yandan çocukları mutlu ederken bir yandan da depremzede ailelere destekte bulunmuş oldular.

Dağıtım sırasında çocuklarla birebir ilgilenen ve onlarla vakit geçiren Gültekin, çocukların yüzlerindeki gülümsemenin en büyük ödülü olduğunu belirtti.

REKLAM ALANI

Deprem sonrası zor günler geçiren çocuklara moral vermek ve onların eğitimlerini desteklemek amacıyla bu projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Fenomen Meriç Gültekin açıklamasında:” Depremzede çocuklarımıza destek olmak hepimizin görevi. Çocukların eğitimine katkı sağlamak ve onların mutlu olduğunu görmek, benim için tarifsiz bir duygu. Takipçilerim ve dostlarımın destekleri ile   gerçekleştirdiğimiz bu yardım kampanyasını devam ettirebilmek adına var gücümüz ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yaptığımız destek ile bölgedeki çocuklara ve ailelere moral olmanın yanı sıra, eğitimlerine de katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Kampanyamıza destek vermek isteyen herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Bizimle hareket etmek isteyen herkes 0 532 063 30 75 nolu telefondan bizlere ulaşabilirler.” dedi. Fenomen Meriç Gültekin’in bu anlamlı jestinden dolayı büyük bir memnuniyet ve minnet duygusu içinde olan Depremzede aileler, Çocukları için yapılan bu tür yardımların moral ve motivasyon açısından çok önemli olduğunu belirterek, Gültekin’e teşekkür ettiler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.