MESELE TÜRKİYE MESELESİ

MESELE TÜRKİYE MESELESİ

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, bir televizyon programında HDP- CHP ilişkisi, HDP’nin sözde soykırım ile ilgili yaptığı hadsiz açıklamada ve muhalefetin tutumu, ülkenin genel durumu ve geleceği gibi konularda önemli açıklamalarda bulundu. Yayman: “Mesele iktidar-muhalefet ilişkisi değil, mesele Türkiye.”dedi.

ÇOK NET BİR İLİŞKİ

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, A Haber Televizyonu’nda yayınlanan Memleket Meselesi isimli programın canlı yayın konuğu oldu. CHP- HDP ilişkisi ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Yayman: “ Kamuoyunda bu ilişkiyi karmaşık bir ilişki olarak niteliyolar bence çok karmaşık bir ilişki değil çok net bir ilişki.

CHP’LİLERDEN YİNE SES YOK!

Yani düşünün Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partinin sözcüsü Sayın Faik bey; Bu PKK terör örgütüdür demiyor. HDP’ye PKK ile arana mesafe koy da demiyor. HDP yönetim kurulu çıkıp sözde Ermeni soykırımı ile ilgili haddi aşan, alçakça bir beyanatta bulunuyor; CHP’lilerden yine ses yok!

Doğrudan desenize; “Ey HDP, PKK bir terör örgütüdür. Siz onların gölgesinden çıkın ve demokratik siyaset yapın!” Bununda ötesinde diyelim ki siz AK Parti’yi beğenmiyor olabilirsiniz, Cumhurbaşkanımızı beğenmiyor olabilirsiniz, AK Parti’nin siyasetini doğru bulmuyor olabilirsiniz ama bunlardan bağımsız olarak mesele iktidar-muhalefet ilişkisi değil, mesele Türkiye Meselesi.

HAKİMLERİN, SAVCILARIN HAREKETE GEÇMESİ LAZIM

Türkiye’yi tehdit eden alçakça, haince, kalleşçe olan HDP’nin bildirisi asla kabul edilemez. Kesinlikle burada hakimlerin, savcıların harekete geçmesi lazım. Türkiye Cumhuriyeti’nin anayasası çerçevesinde bir siyasi parti çıkacak ve diyecek ki; Türkiye Ermeni soykırımı yaptı” Bu olacak iş değildir. “dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.