METİN TAŞÇI’YA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

METİN TAŞÇI’YA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Antakya muhtarları ve kanat önderleri Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Metin Taşçı’ya hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.
Sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, kanaat önderlerine ve muhtarlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden MHP Hatay İl Başkanı Metin Taşçı, “Her şeyden önce Cenab-ı Allah hayırlı hizmetlere vesile kılsın. Yaşadığımız depremlerde büyük yıkım yaşadık, ama bu yıkımın altından hep birlikte el ele vererek çıkacağız. MHP ailesi olarak her zaman bu vatan ve yaşadığımız topraklar için taşın altına eline koyduk, Allah devletimize zeval vermesin. Ziyaretleriniz beni mutlu kılmıştır. Hep birlikte her şey Hatay için, çok çalışacağız. Aziz milletimize ne söz verdiysek yerine getireceğiz” diye konuştu.
STK temsilcileri, Antakyalı Muhtarlar ve Kanaat önderleri de MHP Hatay il Başkanlığına getirilen Metin Taşçı’ya “hayırlı olsun”, diyerek görevinde başarılar dilediler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.