METİN YILMAZ " SAĞLIK PERSONELİNİN ULAŞIM SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞUYOR"

METİN YILMAZ " SAĞLIK PERSONELİNİN ULAŞIM SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞUYOR"

Kısa adı BASK olan Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konferadasyonu Hatay İl Temsilciliği Onursal Başkanı Metin YILMAZ ; ” Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs hastalığının (COVID-19) ülkemizde görülmesinden sonra, alınan tebbirler kapasamında sağlık personelinin çalışma alanlarına ulaşımı noktasında gerekli tedbirler alınmaya başlandı ” dedi. Yılmaz Konuşmasında ; ” Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs hastalığının (COVID-19) ile mücadelede biz bize yeteriz mantalitesi ile yola çıktık ve çözümleri tek tek faaliyete geçiriyoruz. .

Ulaşım Daire Başkanı Nuri BAYCAN ile yapılan toplantı alınan karar neticesinde a sağlık çalışanı arkadaşlarımızın hastanelere ulaşımı noktasında mesai saatleri giriş ve çıkış saatlerinde otobüs sefer sayılarının arttırılması konusunda adımlar atılacağı kararına varılmıştı. Bugün alınan kararlar neticesinde Hatay Devlet Hastanesi ve Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde çalışan sağlık çalışanları için güzergahlar ve sefer kalkış saatleri ile ilgili gerekli adımlar atılmıştır.

Yılmaz Konuşmasının Sonunda; ” Ulaşım Daire Başkanı  Nuri BAYCAN atılan adımlarla ilgili Hatay Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu’nu telefonla arayarak görüş alışverişinde bulunmuşlardır. Birlikte hareket ile bu geçirdiğimiz kötü günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz. Bu atılan birlikte adımlar tüm sağlık çalışanlarının ve halkımızın takdirini toplamıştır. Her platformda tüm yöneticilerimiz ile birlikte hareket ederek eksikliklerin giderilmesi konunda taviz vermeden hak niçin halka hizmet boynumuzun borcudur ” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.