MEVLİD KANDİLİ DUALARLA İDRAK EDİLDİ

MEVLİD KANDİLİ DUALARLA İDRAK EDİLDİ

Peygamber Efendimizin (s.a.v) doğum gününün sene-i devriyesi olan “Mevlid Kandili” münasebetiyle vatandaşlarımız başta Habib-i Neccar Camii olmak üzere bütün camilere akın etti.Mevlid Kandili dolasıyla İlimiz genelinde merkez camilerimizde “Mevlid Kandili” özel programları organize edildi. 17 Ekim 2021 Pazar günü Antakya İlçemiz Habib-i Neccar Camii’nde düzenlenen programda, İl Müftüsü  Ömer Faruk Bilgili, yatsı namazından önce cemaate vaaz etti.

İl Müftüsü Bilgili, Mevlid-i Nebi Haftası boyunca yapılacak olan etkinlikler hakkında cemaati bilgilendirerek bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından 2021 yılı Mevlid-i Nebi Haftası’nın temasının ”Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” olarak belirlendiğini ifade etti. Mevlid kandilinin şehrimize, ülkemize ve İslam Âlemine hayırlar getirmesi niyazıyla vaazını sonlandırdı. Akşam namazının kılınmasının ardından din görevlilerimiz tarafından Kur’an ziyafeti verildi. Mevlid kandili programı okunan ilahilerin ardından  İl Müftüsü  Ömer Faruk Bilgili ‘nin yapmış olduğu dua ile sona erdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.