Meşale Gazetesi

MHP ANTAKYA'DA MEHMET KANLI DÖNEMİ

MHP ANTAKYA'DA MEHMET KANLI DÖNEMİ

Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Antakya İlçe kongresi gerçekleşti. Ay Işığı Kır Bahçesi ve Restaurant’da gerçekleşen kongreye MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Antakya Belediyesi Başkan vekili Ahmet Bebek, Antakya Belediyesi Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu, Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Metin Taşçı, MHP Hatay Kadın Kolları İl başkanı Dilek Demirdöven, Antakya Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Soyalan,Türk sağlık sen Hatay Şube Başkanı Hayri Şahin, Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği başkanı Abdülkadir Teksöz, İskenderun Belediyesi Başkan yardımcısı Ahmet Keskin, Antakya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongre, Kuran-ı Kerim tilaveti okunduktan sonra, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Lütfi Kaşıkçının konuşması ile devam etti.

Milletvekili Lütfi Kaşıkçı gerçekleştirdiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi:” Milliyetçi Hareket Partisini 50 yıllık siyasi serüveninde bu güne taşıyan abilerim ablalarım hepiniz hoş geldiniz.

Hiç hayal etmezdim böyle bir kongre yapmayı. Ancak takdir edersiniz ki pandemi koşulları bu kadarına müsade ediyor. Bu sene kongrelerin az katılımcı ile gerçekleşmesi istendi. Pandemi sürecinin de son bulmasını diliyoruz. Bu süreçte de çalışmalarımıza hız kesmeden devam ettik.

Aslında Antakya ile ilgili konuşulacak çok mesele var. Bulunduğumuz her platformda Hatay demekten Antakya demekten kendimizi hiç alıkoymadık.” dedi

Ayasofya’nın camiinin açılmasına ilişkin memnuniyetini dile getiren Miletvekili Kaşıkçı:”

Bizim abilerimiz bizleri Ayasofya camisinin bir gün müzenin camiye çevrileceği müjdesiyle yetiştirdiler. Allah’a şükürler olsun müze tekrar cami oldu, minarelerinden tekrar Allahu Ekber nidaları yükseldi. Bundan dolayı birileri sıkıntıya düşüyor, neden düşüyorsunuz. Dışarda Yunanistan bağırıyor içerde CHP bağırıyor. Ayasofya bizim, oranın cami mi olacağı kilise mi olacağının kararını verecek Türk Milleti ve Türk Devletidir.” diyerek konuşmalarını sürdürdü. Hatay Baro Başkanı Ekrem Dönmez ile arasında geçen son polemiğe değinen Kaşıkçı:” Tam bu baro tartışmaları gündemdeyken bizim Hatay’da da baroyla ilgili bir tartışma yaşandı. Sayın Baro Başkanı Ekrem Dönmez İskenderun’da ailesi ve çocuklarıyla yemekteyken, Kurban Bayramı öncesi Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen huzur ve asayiş operasyonları kapsamında polislerimiz Ekrem Dönmez’e kimlik sormuşlardır. Ekrem Dönmez’in kimlik göstermemesi üzerine yaşanan olayları hepimiz izledik. Şunu ifade etmek istiyorum, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kolluk kuvvetlerine kim kimlik göstermez, bizler Milletvekili olarak polisler kimliğimizi istediğinde Milletvekili olduğumuzu dahi söylemeden, polislerini işlerini kolaylaştırmak için buyrun diyoruz. Polisten kim korkar, askerden kim korkar, Ekrem Bey sosyal deney mi yapıyorsunuz? Kimseye polisimizi ve askerimizi ezdirtmeyiz.” ifadelerini kullandı.

MHP Antakya eski ilçe başkanı Niyazi Yıldırım’a da yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür eden Kaşıkçı, yeni başkan Mehmet Kanlı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Antakya İl Başkanı olarak seçilen Mehmet Kanlı, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:“Davamızın ve Bilge Liderimizin emrindeyiz. Antakya’nın her yerinde üç hilali dalgalandıracağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu göreve beni ve yönetim kurulu üyelerini layık gören, liderimize ve ülkücü kardeşlerimize şükranlarımı sunarım.” dedi.

Belen Belediyesi başkanı İbrahim Gül’ün Divan başkanlığını yaptığı kongrede Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Kadın Kolları İl Başkanı Dilek Demirdöven Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçelinin mesajını okudu.

Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Antakya İlçe kongresi yeni başkan Mehmet Kanlı ve İlçe yöneticilerinin topu fotoğraf çekimi ile son buldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.