MHP DÖRTYOL’DAN BAŞKAN DÖNER’E ZİYARET

MHP DÖRTYOL’DAN BAŞKAN DÖNER’E ZİYARET

Büyük bir teveccühle Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’na getirilen Alihan Döner’e nezaket ziyaretleri devam ediyor.Son olarak Milliyetçi Hareket Partisi Dörtyol İlçe yönetimi ve Dörtyol Ülkü Ocakları heyeti, Başkan Alihan Döner’i ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennilerini iletti. ZiyaretteMHP Dörtyol ilçe başkan vekili Ömer Oğuz Uçar, Ocak başkanı Oğuzhan Özdemir, ikinci başkanlar ve ilçe yöneticileri yer aldı. Heyet, Başkan Döner’e yeni görevinin hayırlı olması temennilerini ileterek Hatay’da Ülkü Ocakları’nın sesinin daha gür çıkması için birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

DÖNER: ZİYARETİNİZDEN MEMNUN OLDUM

Ziyarette açıklama yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner, “Ziyaretiniz beni fazlasıyla memnun etti. Olumlu çağrınız çerçevesinde hepimiz neferi olduğumuz Ülkü Ocakları’na daha iyi hizmet etmek için buradayız. İnanıyorum ki önümüzdeki dönem Ülkü Ocakları’nın şahlanış yılı olacaktır” dedi.Ziyarette gündeme yönelik konularda istişarelerde bulunuldu. Hatıra fotoğrafı çekimiyle ziyaret sona erdi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.