MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı: SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, geçtiğimiz günlerde Dörtyol’da yaptığı çalışmaların ikinci bölümünü gerçekleştirdi

MHP  Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı: SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

MHP  Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, geçtiğimiz günlerde Dörtyol’da yaptığı çalışmaların ikinci bölümünü gerçekleştirdi. Kaşıkçı:” Esnafımızın sorunları ve beklentileri üzerine verimli bir  yaparak birlikte hareket etme konusunda ortak bir karar aldık.”dedi.

BAŞBUĞ TÜRKEŞ İLE HATIRASINI PAYLAŞTI

Dörtyol’da birtakım ziyaretlerde bulunan MHP  Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı konuyla ilgili yaptığı bilgilendirmede:”Dörtyol İlçemizde çalışmalarımızın ikinci bölümüne başladık. Yeniyurt Mahallemizde vatandaşlarımızla birlikteyiz. Dörtyol Yeniyurt Mahallemizde Eski Tekel ve Gümrük Bakanımız Şehit Gün Sazak’ın yol arkadaşlarından Dilaver Durgun ağabeyimizin evine konuk olduk. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey ile bir hatırasını bizimle paylaşan kıymetli ağabeyimize sonsuz teşekkürler.

EĞİTİM KURUMLARINI ZİYARET

Dörtyol’da faaliyet gösteren Özel TEK Kampüs Eğitim Kurumlarını ziyaret ederek eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldık ve öğrencilerimiz ile sohbet ettik. Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Faruk Yılmaz başta olmak üzere kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

ÖZEL AKDENİZ EĞİTİM KURUMLARI

Dörtyol’da Eğitim Alanında faaliyet gösteren Özel Akdeniz Eğitim Kurumlarını ziyaret ederek öğrencilerimiz ile sohbet ettik. Kurucumuz Sn. Kadir Gök hocamız başta olmak üzere emeği geçen tüm eğitimcilerimize teşekkür ediyorum.

ESNAFIMIZIN SORUNLARI VE BEKLENTİLERİ

Dörtyol Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Sn. Şehri Macit ve Yönetim Kurulunu ziyaret ettik. İlçemizde bulunan Sanayi Sitesi esnafımızın sorunları ve beklentileri üzerine verimli bir toplantı yaparak birlikte hareket etme konusunda ortak bir karar aldık.

İLK TOPLANTIMIZDA OLUMLU SONUÇLAR ALDIK

Dörtyol’da bulunan Merkez, Altınçağ ve Yeniköy Sulama Kooperatifi Başkanları ile var olan sorunlar üzerine bir çalışma toplantısı yaptık. Ve ilk toplantımızda olumlu sonuçlarımızı da aldık. Hayırlara vesile olmasını diliyorum.”dedi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.