Meşale Gazetesi

MHP İL BAŞKANI ADAL’DAN TEMİZYÜREK’E ZİYARET

MHP İL BAŞKANI ADAL’DAN TEMİZYÜREK’E ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay İl Başkanı Murat Adal, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek’i çalışma ofisinde ziyaret etti.

MHP Hatay İl Başkanı Adal, ziyaretlerini sürdürüyor. Bu bağlamda Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek’i ziyaret eden Adal, gündemdeki konuları istişare etti. Ülkenin ekonomik durumu, yaşanan siyasi gelişmeler hakkında HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ile fikir alışverişinde bulunan Adal, “Milletimizle iç içe olmaya özen gösteriyoruz. Sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman milletimizi ziyaret ederek onların sıkıntılarına çare olmaya çalışıyoruz. Ülkemiz ekonomik olarak zor bir süreçten geçiyor. Resmen ekonomik kurtuluş savaşı veriyoruz. Ama bu savaşın sonunda galip gelen taraf biz olacağız. Milletimizin refah içinde yaşaması için ne gerekiyorsa yapılacak. Cumhur İttifakı olarak milletimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz.” diye konuştu.

HGC Başkanı Abdullah Temizyürek’te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.