MHP İLÇE KONGRESİ YAPILDI

MHP İLÇE KONGRESİ YAPILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkhan İlçe Başkanlığı kongresinde Başkanlığa Hamza Cirnooğlu yeniden seçildi. Gülşah Sosyal Tesislerinde yapılan kongreye MHP İl Başkanı Murat Adal başkta olmak üzere çok sayıda partili vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okumasıyla başlayan kongrede daha sonra divan teşekkülüne geçildi. Ardından Geçmiş döneme ait faaliyet raporu ve tahmini bütçe okundu.

Kongrede konuşma yapan MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal “Tüm Dünyayı Tehdit altına alan Covid- 19 yüzünden Seçimlerimiz sadece kendi teşkilatımız arasında ve delegelerimiz oluşmaktadır. Bundan dolayı da misafir edemediğimiz, davet edemediğimiz çok kıymetli abilerimiz ablalarımız buradan özürlerimizi iletiyoruz. Partimize gelmek ve katılmak isteyen herkese kapımız her zaman açıktır “ dedi. Tek liste ile girilen seçimler sonucunda Hamza Cirnooğlu yeniden İlçe Başkanı seçildi. Yönetim Kurulu Üyeliklerine, Arif Karayuluk Veysel Dıraganlı, Tarık Tufan, Murat Şerefli Durur, Harun Arslan, Alaaddin Geçkel, İbrahim Kösoğlu, Yakup Toğa, Metehan Taşçı, Adnan Berberoğlu, Reşit Akın, Kezban Akı, Osman Mutlu, Mehmet Fatih Güder, Serhan Yıldırımhan ve Cemil Öcal seçildi. Başta MHP camiası olmak üzere ilçe başkanlığına seçilen Hamza Cirnooğlu ve yönetim kurulu üyelerini kutluyor, başarılar diliyoruz. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.