MHP’Lİ KADINLAR PARTİYE GÜÇ KATIYOR

MHP’Lİ KADINLAR PARTİYE GÜÇ KATIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl ve İlçe Başkanlarının girişimleriyle parti üyesi olan kadınlar ile MHP her noktada güçlenmeye devam ediyor.Partiye yeni katılan kadınlara rozetleri MHP İl Başkanı Murat Adal tarafından takıldı. Başkan Adal, kadınların emeği ile Milliyetçi davanın Türkiye’nin ve Türklerin bulunduğu her yere yayılacağını belirtti. Başkan Adal; “Biz Büyük Bir Aileyiz Partimize yeni katılım sağlayan ablalarımıza rozet takdimlerini yaparak, KAÇEP İl ve İlçe Başkanlarımızla ile birlikte gündeme dair toplantımızı gerçekleştirdik” dedi.MHP’li kadınların partiye güç ve dinamizm kattığını belirten Adal, emeği geçen herkese ve partiye katılan yeni üyelere teşekkür etti.

ÜLKÜCÜ BAŞKANLAR DA ADAL’I ZİYARET ETTİ

Ülkücü ülkücünün kardeşidir şiarıyla hareket eden MHP İl Başkanı Murat Adal, son olarak Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner ve beraberindeki Belen Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Bünyamin Tubay’ı makamında ağırladı. İlçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Hatay genelinde ve Belen özelinde gerçekleşen ziyaretlerle ilgili istişarelerde bulunuldu. Başkan Adal, çalışmalarını yakından takip ettiğini belirttiği İl Başkanı Döner’e ve Belen İlçe Başkanı Bünyamin Tubay’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Program sonunda plaket takdimi gerçekleşti.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.