MHP’Lİ KANLI VATANDAŞLARLA BULUŞTU

MHP’Lİ KANLI VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi Antakya İlçe Başkanı Mehmet Kanlı, bir salonda vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlarla buluşma programlarını sürdüren Kanlı, gerçekleştirdiği ziyaretlere mola vererek vatandaşları ağırladı. Her gün farklı bir hanede vatandaşları ziyaret eden Kanlı, vatandaşları ağırlayarak sorunlarını, istek ve şikayetlerini dinledi. Başkan Kanlı, toplantıda bir konuşma yaparak MHP ve Cumhur İttifakı olarak çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

Başkan Kanlı, parti olarak çalışmaları ve ülke gündemine dair bilgiler verdi. Toplantıda ağırlıklı olarak Antakya ile ilgili sorunların çözümleri ile ilgili bilgiler veren Kanlı, ilçe teşkilatı olarak parti içerisinde oluşturdukları birimler ile sorunların çözümleri ile ilgili çalışmalar yapıldığını, bu çözümlerin yerel yönetimlere aktarılarak çalışmaların takibine olduklarını vurguladı. Kalabalık bir vatandaş topluluğunun katılım gösterdiği salon toplantısı vatandaşların soruları ve başkan Kanlı’ya ilettikleri Antakya’ya yapılması gereken hizmetler ile alakalı talepleri ile son buldu.

VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU

MHP Antakya İlçe başkanı Mehmet Kanlı toplantının çok verimli geçtiğine dikkat çekerek, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Bugün Antakya’mız da Antakyalı hemşerilerimiz ile bir araya gelip Hatay ve Türkiye gündemleriyle alakalı bilgilendirme toplantısı yaptık. Cumhur ittifakı ve MHP’yi anlattık. Bizleri dinlemeye gelen tüm hemşerimizin yüreklerine ve ayaklarına sağlık, ilgilerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.