MİLLET BAHÇESİ VE KÜLTÜR MERKEZİ

MİLLET BAHÇESİ VE KÜLTÜR MERKEZİ

Başkan Yılmaz’dan Antakya’ya İki Büyük Müjde

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik ile birlikte TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u Ankara’daki makamında ziyaret ettiler.Antakya’ya yeni Millet Bahçesi ve Kültür Merkezi yapılması konusunu görüşmek üzere gerçekleşen ziyaretin sonunda müjdeli haber verildi. “ Kapasitesi ve mimarisi ile kadim şehrimize yakışır Millet Bahçemiz ve Kültür Merkezimizin yapımına başlanacak. Bu önemli hizmeti elbette değerli vekillerimizin gayretleri ile şehrimize kazandırıyoruz. Şehrimize hizmet getirmek için desteklerini esirgemeyen başta  kıymetli vekillerimize ve TOKİ Başkanımız Ömer Bulut’a teşekkürlerimi sunuyorum. Millet Bahçesi ve yeni Kültür Merkezi Antakya’mıza çok yakışacak.”AK Parti Hatay Milletvekilleri de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda hayırlı olsun dileklerini iletirken, ihale sürecinin 16 Haziran’da başlayacağının müjdesini verdiler.

 ANTAKYA’YA 10 ADET SENTETİK ÇİM FUTBOL SAHASI

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ve Antakya Belediye Başkanı İzzetin Yılmaz, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’i ziyaret ederek Antakya’ya 10 adet 10 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahasının protokolünü imzaladı.Gençler için daha iyi bir gelecek için çalıştıklarını belirten Başkan Yılmaz, ayrıca Serinyol Mahallesine 1 adet nizami sentetik yüzeyli çim sahası yapılacağını söyledi.AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Gençler Müjde! Antakyamıza yapılacak 10 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası ve #Serinyol mahallemize yapılacak olan 1 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, soyunma odası ve portatif tribün protokolünü Antakya Belediye Başkanımız Sn. İzzettin Yılmaz ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sn.Bünyamin Bozgeyik ile birlikte imzaladık.”dedi.  Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.