MİLLET ODAKLI BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI YÜRÜTÜYORUZ

MİLLET ODAKLI BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI YÜRÜTÜYORUZ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, makamların şikâyet etme yeri olmadığını belirterek, “Makamlar hizmet üretme yerdir. Siyaseten hizmet etmek kadar, halkın gönlünü kazanmakta önemlidir” dedi.

Başkan İzzettin Yılmaz, gazetemize yaptığı açıklamada, halkın içinden gelen ve esnaf çocuğu olarak hiçbir zaman halkla arasına mesafe koymadığını ve her talebi yerine getirmek için çaba sarf ettiğini söyledi.

Samimiyetten kaynaklı çok güzel geri dönüşler aldıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Millet odaklı bir belediyecilik anlayışı yürütüyoruz ve tüm imkanlarımızı halkımızın önüne koyuyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘belediye işi gönül işi’ sözünden yola çıkarak, hareket ettiklerine dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Göreve başlar başlamaz önceliğimiz tevazu, samimiyet ve gayret oldu. Başkanlığa geldikten sonra da yaşam tarzımızda herhangi bir değişiklik olmadı. Samimi olduk. İnsanlardan kopmadık, onların içinde olmaya devam ediyoruz. İnsanlara yapamayacağımız şeyleri vaat etmiyoruz. Milletimize umut tacirliği yapmıyoruz. Bu konuda çok samimiyiz. Bu samimiyetimiz de insanlardan güzel tepkiler alıyor. Antakya’da yapılacak çok iş var, çok çalışacağız, çok gayret edeceğiz. ‘Aşk ile çalışan yorulmaz’ diyor Cumhurbaşkanımız. Biz de yorulmayacağız, aşkla, gayretle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

GÖNÜLLERE GİRMEK HER ŞEYDEN ÖNEMLİ

Başkan Yılmaz, en büyük projesini açıklayarak şöyle devam etti:

“Makamlar şikâyet etme yeri değildir, bu makamlar hizmet üretme yeridir. Siyaseten hizmet etmek kadar, halkın gönlünü kazanmakta önemlidir. Siyasetçinin en büyük gayesi, hizmet ettiği halkın duasını almaktır. Gönül belediyeciliği bağlamında en büyük projem gönüllerde yer almak. Bunu özellikle söylemek istiyorum. Benim en çok önem verdiğim projem bu. Gönüllere girmek her şeyden önemli. Binalar yapıyorsunuz eskiyor, yollar yapıyorsunuz eskiyor. Her şey eskiyor ama bu necip milletin gönlüne dokunabilirseniz ne mutlu. Bu millet birini sevdiği zaman kesinlikle unutmuyor. Ben de Allah rızası  için girdiğim bu yolda bunu istiyorum.”

BU YOLA ÇIKTIYSAN YORULMAYACAKSIN ŞİKÂYET ETMEYECEKSİN

Halka her zaman doğruları söylediklerini, söylemeye de devam edeceklerini vurgulayan Başkan İzzettin Yılmaz, “Bu yola çıktıysan yorulmayacaksın, şikâyet etmeyeceksin. Yaptığımız tüm hizmetler hepimizindir, halkımızın eseridir. Antakya’nın her köşesine, her karışına gidiyoruz, hizmet götürüyoruz. Başarıda; fedakâr, çalışkan ve üretken bir ekip çok önemlidir. Kurduğumuz takımla kentte güzel işler yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” diye sözlerini tamamladı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.