MİLLETÇE İÇİMİZ YANIYOR

MİLLETÇE İÇİMİZ YANIYOR

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Önceki gün Hatay’ın Dörtyol ilçesi kuzuculu mevkisinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Bölgede yangının başlaması ile yangın bölgesine ivedi şekilde intikal eden Hatay Valisi Rahmi Doğan Başta olmak AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu ve Abdulkadir Özel yangın kontrol altına alınana kadar bölgeden ayrılmadı.

DEVLETİMİZ TÜM İMKANLARIYLA SAHADA

 Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu ile Abdulkadir Özel:  Orman yangınına karşı mücadele veren alev kahramanlarımızın koordinesinde ekiplerin üstün gayreti sonucu büyük ölçüde yangın kontrol altına alındı ve  bölgede soğutma çalışmalarının sürdüğü kaydedildi. Bir kez daha görmüş olduk ki devletimiz tüm imkanlarıyla sahadaydı. Dayanışma ruhu ile duyarlılık gösterip yardım ve desteklerini esirgemeyen STK’lar ve tüm gönüllülere teşekkür ediyoruz ifadelerine yer verildi. Haber: M.Mustafa ÇAYLI



ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.