MİLLETE HİZMET ŞEREFTİR

MİLLETE HİZMET ŞEREFTİR

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman, Hassa ilçesinde yapımı devam eden 50 yataklı devlet hastanesine incelemede bulundu. Vekil Yayman’a ziyaretinde Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, AK Parti İlçe Başkanı Cafer Sarı ve teşkilat üyeleri de eşli etti. Çalışmaları yerinde inceleyen Yayman, seçim döneminde verdiği sözleri tutmanın mutluluğu içinde olduğunu kaydetti. Millete hizmet etmenin kendisi için şeref meselesi olduğunu kaydeden Yayman, gerçekleşecek projeyle, ilçedeki sağlıkla ilgili sıkıntıların giderileceğini belirtti.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM

Vekil Yayman, hastane ziyaretinde yaptığı açıklamada; “Bu projenin gerçekleşmesinde çok büyük emekleri bulunan Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyoruz. Allah razı olsun. Bu koronavirüs gündeminde bu kadar ekonomik krize rağmen, Cumhurbaşkanımız ve Sağlık Bakanımızın Hassa’yı düşünmesi, 50 yataklı Hassa Devlet Hastanesi projesine karar verilmiş olması, devletimizin büyüklüğünün göstergesidir” dedi. Yayman, mevcudun 5 katı ve toplam 15 bin metre kare kapalı alana yapılacak olan Hassa Devlet Hastanesinin; Yoğun Bakım ünitesi, diyaliz ünitesi, yaşlı bakım merkezi, diyabet ünitesi, evde sağlık birimi, sancısız doğum servisi ve 12 adet poliklinikten oluşacağını belirtildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.