MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

MİLLETİMİZİN BAŞI  SAĞOLSUN


İdlip’te yapılan saldırıda, Elazığ, Malatya’da yaşanan depremde, İstanbul’daki Uçak kazasında ve Van Bahçesaray Çığ Afetinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız ile aziz şehitlerimiz için Antakya Belediye Meclisi’nde Saygı Duruşu Antakya Belediye Meclisi Şubat ayı 2. olağan toplantısı ülke genelinde son zamanlarda ard arda yaşanan acı olaylarda hayatını kaybeden vatandaşlar ve şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu ile başladı.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz meclis toplantısında yaptığı konuşmada; “ Öncelikli olarak Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, aziz şehitlerimiz, Elazığ ve Malatya Depreminde vefat eden kardeşlerimiz, İdlip’te rejim güçlerince yapılan saldırıda şehit olan askerlerimiz, çığ afetinde ve uçak kazasında vefat eden vatandaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşuna sizleri davet ediyorum.” dedi. Başkan Yılmaz saygı duruşunun ardından; “Vefat eden kardeşlerimizin, şehitlerimizin ruhları şad olsun, milletimizin başı sağolsun.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.