Meşale Gazetesi

MİLLETİMİZİN YAZDIĞI KAHRAMANLIK DESTANI FETÖ DENİLEN TERÖR ÖRGÜTÜNÜ HÜSRANA UĞRATMIŞTIR

MİLLETİMİZİN YAZDIĞI KAHRAMANLIK DESTANI FETÖ DENİLEN TERÖR ÖRGÜTÜNÜ HÜSRANA UĞRATMIŞTIR

Hatay Valisi Rahmi Doğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Doğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:Türk milleti, tarih boyunca birçok badireler atlatmış, zorlu mücadelelerde büyük zaferler kazanmıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimizin özverisiyle, son olarak 15 Temmuz 2016 günü FETÖ’ye bağlı vatan hainlerinin darbe teşebbüsüne şahit olmuş ve darbe kalkışması karşısında da unutulmaz bir destan yazılmıştır.

Ülkemizin en mühim kadrolarına sızan fetö ihanet şebekesini “Şanlı Türk Halkı” 15 Temmuz 2016 gecesi canı pahasına tarihin tozlu sayfalarına gömmesini bilmiştir. Binlerce yıllık tarihi geçmişinden aldığı sorumluluk bilinciyle ülkesine, devletine, demokrasisine, anayasal düzene ve özgürlüğüne bağlılığını, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile FETÖ denilen bu terör örgütünü hüsrana uğratmıştır.

Tarihin her döneminde olduğu gibi, bundan sonrada tek yürek olmayı başarmak, bu ülkenin vatandaşları olarak vatanımıza, milletimize, bayrağımıza, devletimize sahip çıkmak zorundayız. Bu nedenle darbe girişimini fiilen yürütenleri, arka planda onları yönetenleri, darbecilere destek olanları asla unutmayacağız, unutturmayacağız.

Bu düşüncelerle, milli birlik ve beraberliğimizin daim olması ve ülkemizin bir daha böyle ihanetlerle karşılaşmaması dileğiyle, bu kalkışmaları boşa çıkaran aziz milletimize şükranlarımı sunuyor, başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere geçmişten günümüze vatan uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyorum.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.