Meşale Gazetesi

MİLLETİN PARASI İŞ BİLMEZLERE Mİ AKITILACAK?

MİLLETİN PARASI İŞ BİLMEZLERE Mİ AKITILACAK?

Süperlig’in yeni ekibi Hatayspor’un stadyum sorunu meclis gündemine geldi. Yapımı tamamlanan fakat çim ve koltuk düzeni henüz hazır olmayan Hatay Stadyumu’nun yeni sezona yetişememesinden dolayı yerine yıllardır lazım olmasına rağmen yapılmayan gece ışıklandırılması, üstün körü bakım yapılan Atatürk Stadyumu’nun revize edilmesi mecliste görüşüldü. Süperlig’in 11 Eylül’de başlayacak olması ve stadyumun gecikmesinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş Antakya Atatürk Stadyumu’nun Süperlig’e uygun hale getirilmesi için Antakya Atatürk Stadyumunun revize edilmesi amacıyla yaklaşık 10 milyon TL gibi bir paranın çarçur edilmesi için kolları sıvadı.

Yeni Stad Açışılı Kasım Ayında

Çarşamba günü Büyükşehir Meclisine ek gündem olarak gelen teklifte, Süperlig maçlarının oynanması için bakım ve onarım talepleri olmuştur.  Ek gündem teklifinin gündeme alınması ve oylanması birlikte yapılırken, meclis üyeleri teklifi ve kararı oy birliğinde onayladı. 67 meclis üyesinin tamamı kararı onaylarken, yeni stat çalışmaların kısa süre içinde başlanması ve 11 Eylül tarihinde başlayacak Süperlig öncesinde TFF yönetiminin onayından geçmesi bekleniyor.

10 Milyon Tl 50 Gün İçin Toprağa Gömülecek

Yeni stadyumun çalışmalarının Kasım ayı içinde tamamlanacağı bilinirken meclisten adeta kaçırılırcasına yetkisi alınan bu para Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın eski stada revize için yaklaşık 10 milyon gibi bir parayı toprağa gömeceğinin göstergesidir.

HBB’ye Yakın Mütahitlere Rant Kapısı Mı Sağlanıyor ?

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş milletin parasının çöpe atılması için mi belediye başkanı oldu sorusu akıllara geldi.  11 Eylül’de başlayacak olan futbol sezonunun ardından yeni stadın Kasım ayının ilk haftasında açılması öngörülürken 50 gün içerisinde en fazla 3 maç yada 4 maç içeride ya da dışarıda oynanacak. Yaklaşık 10 Milyon gibi büyük bir paranın toprağa gömülecek olması HBB’ye yakın mütahitlere rant kapısının sağlandığının göstergesidir. Hatay Meş’Ale Gazetesi olarak Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a bir an önce bu yanlıştan dönmesini önemle ifade ediyor, milletin parasının heveslerine kurban edilmemesini temenni ediyoruz.   Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.