MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI, ALTINÖZÜ HALKINI DİNLEDİ

GÖNÜLDAŞLARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER

MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI, ALTINÖZÜ HALKINI DİNLEDİ

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Dörtyol’dan sonra Altınözü’nde çalışmalara devam etti. Mahalle mahalle vatandaşların dertlerini sıkıntılarını dinledi.
ÇALIŞMALAR İKİ GÜN BOYUNCA DEVAM ETTİ


İlçe ilçe dolaşarak hemen hemen her vatandaşı dinleyerek örnek bir vekillik gösteren Kaşıkçı, Altınözü Alakent, Büyükburç, Atayurt, Kazancık, Altınkaya, Enek, Kamberli, Kozkalesi, Yolağzı ve Sarıbük mahallelerini ziyaret etti. Görülmemiş bir tempoyla iki günde Altınözü’ne adeta çıkarma yapan Kaşıkçı’ya halktan ilgi yoğundu.
GÖNÜLDAŞLARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir bilgilendirme yayınlayan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı “Çalışmalarımız kapsamında Hatay’ı ilçe ilçe, mahalle mahalle gezmeye devam ediyoruz. Altınözü halkını sorunları yerinde dinledik. Sorunların çözümü için üzerimize düşeni yapacağız. İki gün boyunca gerçekleştirdiğimiz çalışmaların son durağı Sarıbük köyü oldu. Gece demeden, geç demeden sabırla bizleri ağırlayan kıymetli gönüldaşlarımıza sonsuz teşekkürler” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.