MİLLETVEKİLİ ŞAHİN BAŞKANLARA HATAY’I TANITTI

MİLLETVEKİLİ ŞAHİN BAŞKANLARA HATAY’I TANITTI

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin, Hatay’a gelen CHP’li büyükşehir belediye başkanlarına Hatay’ı tanıttı. Hatay’ın tarihini, doğasını ve gastronomisini anlatan Vekil Şahin, yakından tanıdığı CHP’li belediye başkanlarına tanıttığı Hatay’dan övgüyle bahsetti.

BAŞKENT’TE HATAY’IN KAZANIMLARI İÇİN SAVAŞ’IYOR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başta olmak üzere diğer belediye başkanlarına rehberlik yapan Şahin, TBMM’de de Hatay’ın kazanımları için adeta savaş veriyor.

Muhalefet partisi olmasına rağmen, iktidar milletvekillerinden daha fazla çalışan ve Hatay-Ankara arasında mekik dokuyan Vekil Şahin, Hatay’da eğitimden sağlığa, yatırımdan mevcut yatırımların geliştirilmesine kadar pek çok konuda bakanlara soru önergeleri vererek sorunları gündeme getiriyor. Talep gelen tüm ilçe belediye başkanlarının Ankara’daki bürokratik işlemlerini takip eden Vekil Şahin, Hatay’ın önümüzdeki dönemde de en güçlü savunucusu olmaya devam edecek.

ŞAHİN’DEN BAŞKANLARA YAKIN MARKAJ

Hatay’da bulunan Belediye Başkanlarını adım adım takip eden Vekil Şahin, Hatay’ın tanıtımı için de yoğun çaba sarf ediyor. Her platformda kadınlara pozitif ayrımcılık yapılması için çalışan Suzan Şahin, Belediye Başkanlarının eşleriyle de Hatay’ın Tarihi Uzun Çarşı’sı başta olmak üzere dini mabedlerini ve tarihi alanlarını birlikte gezdi.

BAŞKANLAR VE EŞLERİ BAŞKAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Hatay temasları sırasında kendileriyle yakından ilgilenen Milletvekili Suzan Şahin’e teşekkür eden büyükşehir belediye başkanları ve eşleri, Suzan Şahin’in yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirttiler. Hatay için çalışan Suzan Şahin gibi vekiller olduğu sürece Hatay’ın daha çok kazanımlar elde edeceğini belirten CHP’li belediye başkanları, Vekil Şahin’e çalışmalarında başarılar dilediler. Başkan Şahin, CHP’li başkanlarla bol bol hatıra fotoğrafı da çekildi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.