MİLLETVEKİLİ TÜRKOĞLU YAYLADAĞI’NDA

MİLLETVEKİLİ TÜRKOĞLU YAYLADAĞI’NDA

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Yayladağı’nda temaslarda bulundu. Vekil Türkoğlu’na temaslarında Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ve AK Parti İlçe Başkanı Doğan Gürlen de eşlik etti.

TÜRKOĞLU: BİRLEŞEREK ÜRETMENİN EN GÜZEL YOLU KOOPERATİFÇİLİKTİR

İlçede incelemelerinin ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Bayram Türkoğlu, “Birleşerek üretmenin en güzel örneklerinden biri de kooperatifçiliktir. Yayladağı’nda her alanda görülen gelişmişlikte, özellikle üretim alanındaki katkıları ile kooperatifleşme etkili oldu. Yayladağı’nda birkaç yıl öncesine kadar esamesi bile okunmayan ürünler, bugün en modern şekilde yetiştiriliyor. Üreten Yayladağı ilçesinde, özellikle çilek, arıcılık ve mantar işi büyük ivme kazandı. Yayladağı’nda, üretken ve çalışkan kadınlarımızın kurduğu Yayladağı Kadın Kooperatifi’mizi ziyaret ettik, kadınlarımızın el emeği, göz nuru ürünlerini inceleyip, faaliyetlerinin gelişimi hususunda istişarelerde bulunduk. Organik Çilek Reçeli, Kantaron Yağı, Çam Kozalağı Şurubu, el sanatları ürünleri gibi birçok ürünü internetten de satışa sunan ve çok başarılı işlere imza atan Kooperatif Başkanı Sayın Damla Yalçın ve üyelerini gönülden tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.