MİLLETVEKİLİ YAYMAN AKDENİZ’İN ZİRVESİNDE

MİLLETVEKİLİ YAYMAN AKDENİZ’İN ZİRVESİNDE

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, “PİAR” Araştırma Şirketi tarafından yapılan ankette Akdeniz Bölgesi’nin en başarılı AK Partili Milletvekili seçildi.

Araştırma şirketi tarafından Akdeniz Bölgesi genelinde gerçekleşen ankete yüzbinlerce vatandaş katılım gösterdi. Son dönemde dijital mecralar komisyonu başkanlığı görevinde gösterdiği başarı ile adını dünyaya duyuran Milletvekili Yayman, AK Partili milletvekilleri arasında 1. olurken, bölgedeki tüm milletvekilleri arasında ise kendisine 2. sırada yer buldu. Özellikle 6 Şubat deprem felaketinin ardından Hatay’da yaptığı çalışmaların etkisiyle medyada öne çıkan isimlerden olan Milletvekili Yayman, aynı zamanda halkla direk temas halinde olması dolayısıyla da halkın gönlünde taht kuran Milletvekillerinden olmayı başardı.

VEKİL YAYMAN ÇALIŞMASININ ÖDÜLÜNÜ ALDI

REKLAM ALANI

Hatay’a hizmet etmesinin yanı sıra Dijital Mecralar Komisyonu Başkanlığı ile 85 milyonun hak ve hukukunu koruyan Milletvekili Yayman, yoğun tempoda çalışıyor. Hatay’ın 15 ilçesinde izi bulunan Milletvekili Yayman, Ankara, İstanbul gibi illerde de görevleri icabı sık sık bulunarak temaslar gerçekleştiriyor. Hatay’da yoğun çalışmasından dolayı kendisine atom karıncada denilen Milletvekili Yayman, halkına hizmetin karşılığını da anketlerde zirvede yer bularak almış oldu.

Çok sayıda araştırma şirketinin yaptığı anketlerin değişmeyen tek ismi olan Milletvekili Hüseyin Yayman, durmadan yorulmadan özelde Hatay, genelde ise Türkiye’nin ali menfaatleri çerçevesinde çalışmalarını gayretle sürdürüyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.