MİLLETVEKİLİ YAYMAN HATAY İÇİN ÇALIŞIYOR

MİLLETVEKİLİ YAYMAN HATAY İÇİN ÇALIŞIYOR

AK Parti Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Hatay’a yeni projeler kazandırmak için Ankara’da çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara’daki yoğun temposu arasında her fırsatta vatandaşlarla buluşmak için seçim bölgesi olan Hatay’a gelen bölge milletvekili Yayman, ilçe ilçe, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlara çalışmalarını anlatmaya gayret ediyor.

ANKARA’DA YOĞUN TEMPO SÜRÜYOR

Milletvekili Yayman, Ankara’da gerek TBMM’de gerekse de kurumlarda Hatay’ın devam eden projelerini ve yeni projeleri takip etmeye devam ediyor. Hatay’ın her ilçesine yapılacak yatırımlar için kapı kapı gezen Yayman, temposuyla Hataylıların takdirini kazanmaya devam ediyor. Vekil Yayman’ı TBMM çalışma odasında MHP İl Başkanı Murat Adal da ziyaret etti. Adal ile gündeme yönelik sohbet gerçekleştiren Yayman Hatay ile ilgili projeler konusunda da istişare ettiği Adal’a ziyareti için teşekkür etti.

HATAY’I KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

AK Parti Milletvekili Yayman Hatay’da gezmedik mahalle bırakmıyor. Beraberindeki Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve AK Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ile birlikte Kurtlusarımazı Mahallesi’nde vatandaşları ziyaret etti. Buradaki temaslarının ardından Küçük Sanayi Sitesi’nde çalışan ustaları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Yayman, son olarak Hatay Öz Sağlık İş Sendika Başkanı, Kırıkhan, Hassa ve Kumlu ilçe başkanları ve üyeleriyle bir araya geldi. Sendikal faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunan Yayman, sağlık çalışanlarının her türlü talebinde yanlarında olduğunu belirtti.

Vekil Yayman, Hatay için çalışıyor ve çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.