MİLLETVEKİLİ YAYMAN ŞEHİT EVİNDE İFTAR AÇTI

MİLLETVEKİLİ YAYMAN ŞEHİT EVİNDE İFTAR AÇTI

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Şehidimiz Ahmet İnce’nin şehadetinin 1. Yıl dönümünde baba ocağının bulunduğu Özyörük Mahallesi’ndeki evinde iftar programına katıldı.

Geçtiğimiz yıl şehit düşen Kırıkhanlı hemşehrimiz Ahmet İnce’nin ailesinin acısını bir kez daha paylaşmak ve Türk Milletinin şükranlarını iletmek için İnce ailesini ziyaret eden Milletvekili Yayman ve Belediye Başkanı Yavuz iftar yemeğini şehit ailesiyle birlikte yediler.Şehidin babası Ali İnce, annesi Meryem İnce ile birlikte iftar yemeği yiyen Yayman ve Yavuz, “Bizler her zaman milletimizin yanındayız. Şehit kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Türk milletinin başı sağolsun. Şehitlik yüce bir makamdır. Bize düşen görev vatan uğruna şehit düşenlerin ailelerine sahip çıkmak ve her daim yanlarında olmaktır. Devletimiz daim oldukça şehitlerimizin emanetlerine gözü gibi bakacağından hiç bir kimsenin şüphesi olmasın. ” dediler.İftar programına, Şehit ve Gaziler Dernek Başkanı Bestami Antepli ve Belediye Başkanı eşi Gülen Yavuz Denizoğlu ve Kırıkhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Demir katıldı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.