MİLLETVEKİLİ YAYMAN’A “TÜRK DÜNYASI BAŞARI ÖDÜLÜ”

MİLLETVEKİLİ YAYMAN’A “TÜRK DÜNYASI BAŞARI ÖDÜLÜ”

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Küresel Gazeteciler Konseyi tarafından verilerek “Türk Dünyası Başarı Ödülü”ne layık görüldü.Medya ve Dijitalleşme Çalıştayına katılan Milletvekili Yayman, ödülünü yakın dost Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat’ın elinden aldı.

YAYMAN: LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman elde ettiği başarı neticesinde aldığı ödül ile ilgili yaptığı açıklamada: “Küresel Gazeteciler Konseyi tarafından verilen “Türk Dünyası Başarı Ödülü” için teşekkür ederim. Bu anlamlı ödüle daha çok çalışarak layık olmaya çalışacağım. Büyük Gazeteci, değerli Yavuz Donat beyin elinden bu plaketi almak da ayrı bir ödüldür” dedi.

REKLAM ALANI

İLK TEBRİK TUTAR’DAN

Milletvekili Yayman’ın başarısını ilk kutlayan Bayındır Memur-Sen Hatay Şube Başkanı Hüseyin Tutar oldu. Başkan Tutar yayınladığı mesajda; “Küresel Gazeteciler Konseyi tarafından verilerek “Türk Dünyası Başarı Ödülü”ne layık görülen Hatay’ımızın her daim gururu olan TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı AK Parti Hatay Milletvekilimiz sayın Hüseyin Yayman’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.