MİLLETVEKİLİ YEŞİLDAL BAKAN YARDIMCISINA HATAY’I ANLATTI

MİLLETVEKİLİ YEŞİLDAL BAKAN YARDIMCISINA HATAY’I ANLATTI

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Hatay’a gelen Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’a Hatay’ı anlattı.

Bakan Yardımcısı Cantimur’a Hatay’ı karış karış gezdiren, iş dünyasının sorunlarını yerinde aktaran Milletvekili Yeşildal, mücbir sebep halinin devam etmesinin şart olduğunu da bizzat aktardı. Hatay iş dünyasının konuyla ilgili taleplerine duyarsız kalmayan Milletvekili Yeşildal, kent merkezindeki incelemelerin ardından AFAD Toplantı Salonu’nda milletvekilleri ve belediye başkanları ile bir araya geldi. Toplantıda Sivil Toplum Kuruluşları ve esnaf temsilcileri ile bir araya gelen Bakan Cantimur ve Milletvekili Yeşildal, Hatay’ın ekonomisini ayakta tutan çok değerli esnaf ve iş insanlarının daha huzurlu çalışmaları için durmaksızın çalışacaklarını belirterek 31 Ağustos’ta sona erecek olan mücbir sebep halinin devamı için de somut adımların atılacağını belirttiler.

YEŞİLDAL’DAN CANTİMUR’A TEŞEKKÜR

REKLAM ALANI

Milletvekili Av. Adem Yeşildal, kentin sorunlarını yerinde görmek ve kalıcı çözümler üretmek adına Hatay’a gelen Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’a teşekkür etti. Milletvekili Yeşildal incelemelerin ardından yaptığı açıklamada; “Hazine ve Maliye Bakan yardımcımız sayın Abdullah Erdem Cantimur’a asrın felaketinde yıkılan şehrimizi sokak sokak cadde cadde gezdirerek Mücbir sebep halinin uzatılmasının gerekliliğini yerinde gösterdik. Hazine ve Maliye Bakan yardımcımız sayın Abdullah Erdem Cantimur’un katılımıyla, Hatay Milletvekillerimiz, vali yardımcımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın ve esnaf temsilcilerimiz ile bir araya gelerek, asrın felaketi depremlerde zarar gören esnaflarımız ve iş insanlarımız için mücbir sebep halinin uzatılması ile alakalı istişarelerde bulunduk. Hatay’ımızın ekonomisini ayakta tutan çok değerli esnaf ve iş insanlarımızın daha huzurlu çalışmaları için bizlere durmak yoktur” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Yeşildal’ın yoğun gayretleriyle gerçekleşen incelemelerin ardından esnafların cansuyu olarak bilinen mücbir sebep halinin devamı ile ilgili somut kararların alınması bekleniyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.