MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASINA DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASINA DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Murat Adal’ın öncülüğünü yaptığı milli birlik ve dayanışma kampanyasına katılımlar çığ gibi büyüyor.Başkan Adal’ın, Mirioğlu Un işletmesi ile başlattığı kampanyaya bugün de çok sayıda toptancı katıldı. Ülkemizin içinden geçtiği zor günlerde esnaflara ve vatandaşlara uygun fiyattan ürün tedarik edilmesi amacıyla toptancılar da ellerini taşın altına koydular. Başkan Adal’ın takdir toplayan çabaları sayesinde çok sayıda esnafa ulaşılan kampanyadan olumlu geri dönüşler alınıyor.

BAŞKAN ADAL’A VE KAMPANYAYA TAM DESTEK
Toptancı vatandaşlar, Başkan Adal ile yaptıkları görüşmelerin ardından milli dayanışma kampanyasına ben de varım dediler. Toptancılar, yaptıkları açıklamalarda; “Milli birlik ve dayanışma kampanyasına sonuna kadar destek veriyoruz. Şekerden bulgura, pirinçten diğer gıda maddelerini isteyenlere kapımız uygun fiyattan açıktır. Kimse piyasada mal yok demesin. Herkese yetecek ürünümüz vardır” ifadelerini kullandılar.

BAŞKAN ADAL’DAN ESNAFLARA TEŞEKKÜR
MHP İl Başkanı Murat Adal, kampanyaya katılarak hem devletinin yanında olan, hem de vatandaşa uygun fiyattan ürün tedarik edecek olan vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Adal; “Genel Başkanımız Bilge Lider Devlet BAHÇELİ’nin Çağrısı üzerine başlatmış olduğumuz İNDİRİM kampanyalarımız devam ediyor. Katılımlarıyla bizleri onurlandıran Vatan Millet sevdalısı tüm esnaflarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.