MİLLİ EĞİTİM BAKAN YARDIMCISI PROF. DR. MAHMUT ÖZER DEFNE İLÇESİNDE

MİLLİ EĞİTİM BAKAN YARDIMCISI PROF. DR. MAHMUT ÖZER DEFNE İLÇESİNDE

Hatay’a bir dizi programlara katılmak üzere gelen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer “Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” ni ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Özer’e bu ziyaretinde Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan eşlik ettiler. Okul yöneticileri tarafından Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer ve beraberindeki heyete yapılan çalışmalar ile bilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel yaptığı açıklamasında : “İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ile birlikte, mesleki eğitimde; Eğitim, üretim, istihdam çevrimini güçlendirmek için atılan adımları değerlendirmek üzere Hatay’a gelen Milli Eğitim Bakan yardımcısı Prof Dr Mahmut Özer’le “Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” nde bir araya geldik. 160.066 nüfuslu Defne ilçemiz, okuma yazma oranının yüksek olduğu, gerek üniversiteye gerekse liselere giriş sınavlarında başarısı yüksek olan bir ilçe olmasına rağmen Fen Lisesinin olmamasının ciddi bir eksiklik olduğu düşüncesiyle Bakan Yardımcımız Özer’e ilçemizde Fen Lisesi konusunda yer tahsisi yapabileceğimizi dile getirdik.

Bakan yardımcısından konu ile ilgili alakadar olunacağının ve en kısa sürede sorunun çözümü için somut adımlar atılacağının sözünü aldık.”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.