MİLLÎ EĞİTİM BAKANI MAHMUT ÖZER,GÖREVİ ZİYA SELÇUK’TAN DEVRALDI

MİLLÎ EĞİTİM BAKANI MAHMUT ÖZER,GÖREVİ ZİYA SELÇUK’TAN DEVRALDI

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, görevini Ziya Selçuk’tan devraldı. Devir teslim töreninde konuşan Bakan Özer,  en temel amacının Türkiye’nin neresinde olursa olsun tüm çocukların kaliteli bir eğitim almaları için fırsat eşitliği sağlamak olduğunu belirtti.

Bakanlık görevini Mahmut Özer’e devreden Ziya Selçuk, Bakanlıkta düzenlenen törende yaptığı konuşmada, 10 Temmuz 2018 tarihinde başladığı bakanlık görevinin bugün itibarıyla sona erdiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, kendisine milletin çocuklarına hizmet etme fırsatı verdiği için teşekkür eden Selçuk, görev yaptığı süre boyunca birlikte birçok projeye imza attığı çalışma arkadaşı Özer’e başarılar diledi.

Selçuk, yeni atanan bakan yardımcılarını da tebrik ederek, “Ziya Öğretmen olarak bu ülkenin çocukları için her durumda hizmet etmeye devam edeceğim. Bizim işimiz eğitim ve öğretmenlik. Güzel ülkemin çocukları ve yarınları için yapılmış olan tüm iyiliklere, güzelliklere ve verilen emeklere her daim sonsuz bir vefa içinde olacağım ve çalışmaya devam ediyorum.” ifadesini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.