MİLLİ SERVETE ZARAR VERİLİYOR!

MİLLİ SERVETE ZARAR VERİLİYOR!

Tarihi Roma köprüsünü canlandırmak üzere Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Asi Nehri üzerine inşa ettiği temsili köprünün ışıklandırma sisteminde yaşanan sorunlar vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Köprünün korkuluklarına ışıklandırma amacıyla kurulan sistemin aksamlarından lambalar ve yuvalarının sorumsuz kişi veya kişiler tarafından parçalandığını aktaran vatandaşlar ilgili birimlere seslenerek sorunun giderilmesini istediler.

Lambaları kıran, lamba yuvalarını parçalayan sorumsuzlara da seslenen vatandaşlar, “Bunlar milli servettir. Lambalarla ne işiniz var? Neden parçalıyorsunuz?” şeklinde sorular sordu.

Yetkili birimlerin denetim mekanizmasının çalıştırılmasını ayrıca isteyen vatandaşlar köprünün hemen girişinde yer alan kamera sistemine dikkat çekerek, “Köprünün hemen başında kamera sistemi de var. Bu sisteme zarar verenler kamera vasıtasıyla tespit edilebilir ve ceza verilebilir. Denetim mekanizmasının daha etkin çalıştırılmasını istiyoruz” dediler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.