MİLYONFEST BİTTİ ÇÖPÜ KALDI

MİLYONFEST BİTTİ ÇÖPÜ KALDI

Arsuz Gözcüler sahilinde gerçekleştirilen ve birçok ünlü sanatçı ve grubun katılım gösterdiği Milyonfest Arsuz sonrasında geriye kalan enkazı kaldırmak Arsuz Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı personele kaldı.

Asli hizmetleri dahi yerine getiremeyen Arsuz Belediyesi’nde biriken çöpler vatandaşları rahatsız etti. 4 gün boyunca adeta çöp deryasına dönen ilçede yetersiz olan hizmetler de çöp dağları yaşanmasına sebep oldu.

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI GÜNLERCE SÜRECEK

On binlerce kişinin 4 gün boyunca akın ettiği Arsuz’da ‘iğne atsan yere düşmez’ misali günler yaşandığını belirten Arsuzlular ise, “Esnaf iyi para kazandı. Bu festival Bayram sonrasında Arsuz esnafına adeta kan oldu. Herkes mutlu ancak geride bırakılan atık enkazı günlerce sürecek bir temizlik sonrası kaldırılabilir.” şeklinde konuştular.

Çalışmaların yavaşlığından yakınan vatandaşlar, yetkililere çağrıda bulunarak “Arsuz’da gerekli tedbirler alınmadan yapılan bu denli büyük problemler arkalarında bir enkaz bırakabiliyor. Belediye personellerini buraya yönlendirince diğer bölgeler eksik kalıyor. Belediyenin plansız hareket etmesi de diğer bölgelerde yaşayan vatandaşların sorun yaşamasına neden oluyor. Yetkililerin bu soruna derhal çözüm bulmasını talep ediyoruz” şeklinde tepki gösterdiler. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.