Meşale Gazetesi

MİNİK SELVA’YA TÜRKİYE’MİZ UMUT, ALTINÖZÜ’MÜZ YUVA OLDU!

MİNİK SELVA’YA TÜRKİYE’MİZ UMUT, ALTINÖZÜ’MÜZ YUVA OLDU!

Suriye’nin zalim diktatörü Esed ve işbirlikçisi Rusların İdlib’deki bombardımanından korkmasın diye babasının savaşı, bombaları oyun olarak bilen ve her bomba sesinde kahkaha atan Selva’yı Belediye Başkanımız Rıfat Sarı ve eşi Meryem Sarı hanımefendi evlerinde ziyaret etti.

BAŞKAN SARI: ALTINÖZÜ SİZİN YUVANIZ

Artık güvende olduklarını belirten Başkanımız ziyaret vesilesiyle minik Selva ile yakından ilgilendi. Başkanımız Rıfat Sarı, burada yaptığı konuşmada, “Minik Selva’ya Türkiye’miz umut, Altınözü’müz yuva oldu. Altınözü artık sizin yuvanız.

İdlib’deki bombardımanlardan korkmaması için babası Abdullah Muhammed tarafından “savaş oyunu” öğrettiği, her bomba ve uçak sesinde kahkaha atan küçük kızımız Selva’yı artık sonsuza dek güvende olacağı Türkiye’deki evinde ziyaret ettik.

Devletimiz her zaman olduğu gibi bugün de mazlumun yanında yer aldığını gösterdi. Bu vesileyle bir kez daha mazluma kucak açan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Devlet büyüklerimize ve milletimize sonsuz şükranlarımı arz ederim. Rabbim Devletimize ve Milletimize zeval vermesin” ifadelerini kullandı.

Yeni yuvasında oldukça mutlu görünen Selva’nın her türlü ihtiyacında yanlarında olduğunu belirten Başkanımız Rıfat Sarı, Selva’nın ailesiyle de yakından ilgilendi.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.