Meşale Gazetesi

MİNİKLERİN EKOLOJİK ANAOKULU FAALİYETLERİ KEYFİ

MİNİKLERİN EKOLOJİK ANAOKULU FAALİYETLERİ KEYFİ

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde Portakal Çiçeği Anaokulu öğrenci, velileri, öğretmenleri ve idarecilerle hem doğada eğitim, hem de piknik etkinliğiyle güzel bir gün geçirdiler.

İlçeye bağlı Kuzuculu Mahallesi Zübeyde Hanım Parkında öğrenciler yürüyüş yapıp, doğadaki canlıları, bitkileri merceklerle inceldiler. Öğrenciler velileri ve öğretmenleriyle piknik yaptılar. Öğrenci velisi Ökkeş Yılmaz Çınar Portakal Çiçeği Anaokulu öğrenci ve velilerinin burada bir araya geldiklerini belirterek “Kahvaltı yapıldı, doğa yürüyüşü, doğa yürüyüşü kapsamında çocukların nasıl davranacağı anlatıldı. Etraftaki çiçekler, böcekler, farklı nesneler incelendi. Okul yönetimine teşekkür ederiz’’ dedi.

Okul Müdürü Ömer Burgaç çocuklarla beraber doğa yürüyüşü ve piknik etkinliği için Zübeyde Hanım Parkı mesire alanına geldiklerini ifade ederek “Ekolojik Anaokulu faaliyetleri uyguladığımız için çocuklarımız hayvanlarla, bitkilerle okulda etkinliklerini bu şekilde gerçekleştiriyorlardı.

Biraz daha ormana taşalım dedik ve baharı keşfediyoruz adı altında bu etkinliği gerçekleştirdik. Çocuklarımıza, ormanlık alan içerisinde kaplumbağa, yaban tavşanı gördük, farklı hayvanların yuvalarını gördük, çocuklar büyüteçleriyle tohumları incelediler. Eğitimi tam manasıyla doğa taşıdık” diye konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.