Meşale Gazetesi

MİNİKLERİN GERİ DÖNÜŞÜME KATKILARI ÖRNEK OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan himayelerinde ülke genelinde sürdürülen “Sıfır Atık” projesi Antakya Belediyesi ekiplerince pek çok koldan titizlikle yürütülüyor.

MİNİKLERİN GERİ DÖNÜŞÜME KATKILARI ÖRNEK OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan himayelerinde ülke genelinde sürdürülen “Sıfır Atık” projesi Antakya Belediyesi ekiplerince pek çok koldan titizlikle yürütülüyor. Bu kapsamda düzenlenen Atık Pil toplama yarışması ile okullara tahsis edilen kumbaralar yıl sonuna gelinmesi ile toplanarak değerlendirmeye alındı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda Antakya’dan Maşuklu Hayrettin Çolakoğlu İlkokulu Hatay 3.’sü oldu. Antakya Belediyesi Başkan Yardımcısı Engin Sözer ve çevre denetim birimi ekipleri böyle anlamlı bir projede dereceye giren okullara yönetici, öğretmen ve öğrencilerini kutlamak amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın selam ve tebriklerini iletmek amacıyla ziyaret gerçekleştiren Başkan Yardımcısı Engin Sözer; “ Çevre temizliğine katkıda bulunmak amacıyla kilogramlarca atık pilleri toplayarak dereceye girmiş olmanızı tebrik ediyoruz. Değerli Belediye Başkanımız İzzettin Yılmaz’ın selam ve tebriklerini iletmek amacıyla sizleri ziyaret etmiş bulunuyoruz. Bu anlamlı örnek teşkil edecek çalışmanız ve başarılarınızdan dolayı sizleri kutluyoruz.” dedi.Sözer ziyaretin sonunda dereceye giren okullara Başkan Yılmaz’ın göndermiş olduğu hediyeleri takdim etti. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.