MKÜ REKTÖRÜ EREN: O GECE, YÜREKLER, TÜRK MİLLETİNİN BAĞIMSIZLIK SEVDASINI HAYKIRDI

MKÜ REKTÖRÜ EREN: O GECE, YÜREKLER, TÜRK MİLLETİNİN BAĞIMSIZLIK SEVDASINI HAYKIRDI

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

O gece, vatan aşkıyla dolu yürekler, bir kez daha tüm dünyaya Türk milletinin bağımsızlık ve demokrasi sevdasını haykırmıştır diyen MKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, yayınladığı mesajda “Milletimizin şanlı direnişini ve demokrasiye olan bağlılığını simgeleyen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıl dönümünde tarihin karanlık perdelerinden birisini yırtıp atan milli iradeyi gönülden selamlıyorum.

15 Temmuz 2016 gecesi, aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inmiş, tankların, topların, tüfeklerin karşısında dimdik durarak demokrasiye ve özgürlüğüne sahip çıkmıştır. O gece, vatan aşkıyla dolu yürekler, bir kez daha tüm dünyaya Türk milletinin bağımsızlık ve demokrasi sevdasını haykırmıştır.

REKLAM ALANI

Bu vesileyle, o karanlık gecede canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Onların gösterdiği cesaret ve fedakârlık, bizlere her daim ilham kaynağı olacak, milletimizin gönlünde ilelebet yaşayacaktır. Şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetine sahip çıkmak, bizlerin en büyük sorumluluğudur.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi olarak, bu kutsal emanetin bilinciyle, demokrasimizi daha da güçlendirmek, ülkemizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz’dan aldığımız derslerle, gençlerimizi milli iradeye, demokrasiye ve özgürlüğe sahip çıkan bireyler olarak yetiştireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.” Dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.