Meşale Gazetesi

MKÜ’DE EŞ VE KIZA KIYAK, HAYIRLI OLSUN REKTÖR BEY

MKÜ’DE EŞ VE KIZA KIYAK, HAYIRLI OLSUN REKTÖR BEY

Mustafa Kemal Üniversitesi’nde skandal bir iddia ortaya atıldı. Pamukkale Üniversitesi’nde Rektör Hüseyin Bağ’ın eşine özel kadro açmasının ardından, aynı skandal Mustafa Kemal Üniversitesi’nde de yaşandı. ‘Adrese teslim’ açılan iş ilanları Mustafa Kemal Üniversitesi’nde görev yapan dekan ve rektör yardımcılarının eşi ve kızları işe alındı.

Mustafa Kemal Üniversitesi’nde görev yapan Diş Hekimliği Dekanı Nizamı Duran’ın eşi olan Biyoloji Öğretim üyesi ve aynı zamanda Farabi Koordinatörü Gülay Gülbol, özel kadro açılarak üniversiteye alındı.

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Hasan Kaya’nın hemşerisi olan Rektör Yardımcısı Fatih Sakin’in eşi içinde özel kadro açıldı. Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü/Mimari Restorasyon bölümünden mezun olan Büşra Kocaman Sakin, Güzel Sanatlar Bölümünden mezun olmamasına rağmen Sanat ve Tasarım Meslek Yüksekokulu’na özel kadro açılarak işe alındı.

Mustafa Kemal Üniversitesi’nde Rektör Yardımcısı olarak görev yapan Yusuf Önlen’in kızı Doktor Öğretim Üyesi Cansu Önlen Güneri, Sağlık Meslek Yüksekokulu’na alındı. Biyoloji Mezunu olan Cansu Önlen Güneri, tepkiler yükselince Gülhane Sağlık Meslek Yüksekokulu’na rektörlük makamı kullanılarak aldırıldı. Haber: M. Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.