MKÜ’DEN TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ’NE İMZA

MKÜ’DEN TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ’NE İMZA

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi(MKÜ) ve Teknopark Hatay A.Ş. arasında “Teknoloji Transfer Ofisi Hizmetleri İş birliği” protokolü imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Üniversite Sanayi İş Birliği ve Teknoloji Transfer Ofisi(TTO) Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından, akademisyen ve öğrencilere sunulan hizmetler, Teknopark Hatay bünyesinde yer alan firmalara da sunulmaya başlanacak.

FİRMALAR DA HİZMETTEN FAYDALANACAK

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğü’nde düzenlenen imza törenine Hatay MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Teknopark Hatay Genel Müdürü Doç. Dr. Mahmut Gülle, Üniversite Sanayi İş birliği ve Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Doç. Dr. Murat Tiryakioğlu,  Teknopark Hatay Genel Müdür Yardımcısı Serbay Bucak, TTO uzmanı Öğretim Görevlisi Alaeddin Türkmen ve birim personelleri katıldı. Teknoloji Transfer Ofisi Hizmetleri İş birliği protokolünün önemine değinen MKÜ Rektörü Hasan Kaya, “Teknoloji Transfer Ofisi faaliyetleri kapsamında yürütülen çalışmalar bölgesel kalkınmada etkin rol oynamaktadır. Bugün imza törenini gerçekleştirdiğimiz protokol sayesinde Teknopark Hatay bünyesinde yer alan Ar-Ge, yazılım ve kuluçka firmalarımız da üniversitemizin sunduğu teknoloji transfer ofisi hizmetlerinden yararlanabilecek” dedi.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.