MOBİL ÇORBA İKRAM ARACI GÖNÜLLERİ ISITIYOR

MOBİL ÇORBA İKRAM ARACI GÖNÜLLERİ ISITIYOR

Antakya Belediyesi gönül belediyeciliği hizmetleri çerçevesinde mobil çorba ikram aracı ile Antakyalı vatandaşlara ücretsiz çorba dağıtım hizmetine devam ediyor.Mobil Çorba İkram Aracı, soğuk kış günlerinde gönülleri ısıtan hizmeti ile her gün farklı noktalarda vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunuyor. Antakya Belediyesi Çorba Evi tarafından hazırlanan sabah çorbası, çorba evinin yanı sıra mobil ikram aracı ile vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet sunuluyor.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Mobil Çorba Aracımız her gün okul önlerinde, hastanelerde, çarşı bölgelerinde, semt pazarlarında, sanayi bölgelerinde, öğrencilerimize, hasta yakınlarımıza, esnafımıza ve dileyen tüm hemşerilerimize ücretsiz olarak ikramda bulunuyor” denildi. Vatandaşlar bu güzel hizmetten memnuniyet duyduklarını ifade ederek Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a teşekkürlerini ilettiler. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.