MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN NABZI TUTULDU

MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN NABZI TUTULDU

Hatay Sanayici ve İş insanları Derneği (HASİAD) Başkanı Murat Hayzaran, mobilya sektör temsilcileriyle bir araya geldi. HASİAD evinde gerçekleşen toplantıya ANMODER Başkanı aynı zamanda HASİAD üyesi Ercan Güzel ve Antakya Mobilyacılar ve Hızarcılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar ile mobilyacı esnaflar katıldı. Toplantıda sektörün önümüzdeki dönem projeleri görüşüldü.  

“MOBİLYACILIĞIN GELECEĞİNİ KONUŞTUK”  

HASİAD Başkanı Murat Hayzaran, yaptığı açıklamada; “Mobilya sektöründe faaliyet gösteren üyelerimiz ile ANMODER Başkanı aynı zamanda Üyemiz Ercan Güzel ve Antakya Mobilyacılar ve Hızarcılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar, HASİAD Evi toplantı salonunda bir araya gelerek mobilya sektörüyle ilgili bir durum değerlendirmesi ve istişare toplantısı düzenledi. İlimizin önde gelen firmalarının katıldığı toplantıda sektörün yaşadığı sorunlar dile getirilerek çözümü noktasında HASİAD olarak yapabileceğimiz konular görüşüldü. ANMODER Başkanı Sayın Ercan Güzel, Antakya Mobilyacılar ve Hızarcılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar ve katılım sağlayan tüm üyelerimize ve sektör temsilcilerine toplantıya katılımlarından ve paylaştıkları sorun, tespit ve çözüm önerilerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.