MÜDÜR BAL, YENİ SÖZLEŞME İMZALADI

MÜDÜR BAL, YENİ SÖZLEŞME İMZALADI

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hatay İl Müdürü Hamit Bal, Hatay’da yaşanan deprem sonrası sözleşmeli avukatlarla bir araya geldi ve iş akitleri sözleşmelerini yeniden imzaladı.

İl Müdürü Hamit Bal, toplantıda yaptığı açıklamada, “İlimizde yaşanan deprem sonrası sözleşmeli avukatlarımızla bir araya gelerek bu süreç içerisinde yapılan çalışmaları değerlendirdik. Yenilenen yeni dönem sözleşmeleri imzalayarak başarılı bir çalışma dönemi geçirme dilek ve temennilerimizi ilettik,” dedi. Toplantı kapsamında, depremin ardından SGK’nın yürüttüğü faaliyetler, hukuki süreçler ve vatandaşlara sunulan hizmetlerin aksamadan devam etmesi için yapılan çalışmalar ele alındı. Avukatlar, bu zorlu süreçte karşılaştıkları sorunları ve çözüm önerilerini paylaştılar. Yenilenen sözleşmelerin imzalanmasının ardından, SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal, avukatlarla birebir görüşmeler yaparak onların görüş ve önerilerini dinledi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.