MÜDÜR BİLGİL, EĞİTİM KURUMLARININ YANINDA

MÜDÜR BİLGİL, EĞİTİM KURUMLARININ YANINDA

Yayladağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil, ilçedeki eğitim kurumlarının yanında olmaya devam ediyor.

Okul denetimleri kapsamında son olarak Çatbaşı İlk ve ortaokulunu ziyaret eden Bilgil, öğrencilerin sunumlarını da izledi. Çatbaşı İlk ve Ortaokulu ziyaretinde Bilgil’e Şube Müdürleri Mehmet Altınöz, İlyas Alca eşlik etti. Bilgil’i okul müdürleri ve öğretmenler karşıladı.

İlçede eğitimin sorunsuz şekilde devam etmesi için tüm imkanları seferber eden Bilgil, okulda yaptığı incelemede örnek çalışmalarından dolayı okul yönetimini kutladı. 1. Sınıf öğrencilerinin okuma bayramını da dikkatle takip eden Bilgil öğrencileri başarılarından, öğretmenleri de verdikleri kaliteli eğitimden dolayı kutladı. 

BİLGİL: “TEŞEKKKÜRLER ÇATBAŞI İLK VE ORAOKULU AİLESİ”

Müdür Bilgil temaslarıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Çatbaşı İlk ve Ortaokulumuzda 1. Sınıf öğrencilerimizin okuma bayramına Şube Müdürlerimiz Mehmet Altınöz, İlyas Alca ve okul müdürü arkadaşlarımızla birlikte katılım sağladık. Her biri birbirinden güzel öğrencilerimizin yine birbirinden güzel sunumlarını izleme fırsatı bulduk. Öğretmen Arkadaşlarımızla bir araya gelerek hasbihal ettik. Bayan arkadaşlarımızın Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle her gününü ve her anlarını kutladık. İdaresiyle, öğretmeni ile öğrencisiyle, çalışanıyla velisiyle güzel ve örnek bir okula şahitlik ettik. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Çatbaşı İlk ve Ortaokulu Ailesi” ifadelerini kullandı.

Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.