MÜDÜR BÜYÜK, ALTINÖZÜ’NDE OKUL VE KURUM MÜDÜRLERİYLE BULUŞTU

MÜDÜR BÜYÜK, ALTINÖZÜ’NDE OKUL VE KURUM MÜDÜRLERİYLE BULUŞTU

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Altınözü’nde bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Göreve atandıktan sonra ilçeye kez gelen Müdür Büyük, Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret edip, Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner”den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Müdür Büyük daha sonra 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı sene başı hazırlık çalışmaları kapsamında, Altınözü ilçesinde görevli resmi okul ve kurum müdürleri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Müdür Büyük toplantının ardından Sultan Abdülhamit Han Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Altınözü Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Müdür Büyük, okullarla ilgili idarecilerden bilgi aldı. Yapımı tamamlanan 24 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile atölyelerinde de incelemelerde bulunan Müdür Büyük, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Ziyaretinden ve ilgisinden ötürü Müdür Büyük’e teşekkür eden Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, Müdür Büyük’e Hatay’daki yeni görevinde başarılar diledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.