MÜDÜR İMREK EMLAKÇILARI AĞIRLADI

MÜDÜR İMREK EMLAKÇILARI AĞIRLADI

Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, Antakya, İskenderun, Defne, Kırıkhan ve Hassa ilçelerinde emlakçılık yapan vatandaşları ağırladı. İmrek, ziyaretçilerine taşınmaz ticareti yönetmeliği ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Hatay’da taşınmaz ticareti yapan tüm işletmelerin Taşınmaz Ticareti Bilgi sistemi üzerinden başvuru yaparak, Ticaret İl Müdürlüğünden Yetki Belgesi almalarının şart olduğunu kaydeden İmrek, ziyaretçilerinin sorularını da yanıtladı.

İMREK: KURALA UYMAYANA CEZA UYGULANIYOR

İmrek, program ile ilgili yaptığı açıklamada; “Antakya, İskenderun, Defne, Kırıkhan ve Hassa ilçelerimizde Taşınmaz Ticareti (Emlak alım-satımı) ile iştigal eden esnaf ve tacirler İl Müdürlüğümüzü ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ile ilgili bilgilendirmelerde bulunduk. Yönetmelik gereği, İlimizde taşınmaz ticareti yapan tüm işletmelerin Taşınmaz Ticareti Bilgi sistemi üzerinden başvuru yaparak, Ticaret İl Müdürlüğümüzden Yetki Belgesi almaları şarttır. Yetki Belgesi olmayan işletmelere, kanunun ilgili maddesi gereğince cezai müeyyideler uygulanmaktadır” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.