MÜDÜR TECİMEN EĞİTİM BRİFİNGİ VERDİ

MÜDÜR TECİMEN EĞİTİM BRİFİNGİ VERDİ

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz ve İl-İlçe Şube Müdürlerine, Antakya’nın Ahmet Tecimen, Stratejik Planın yapıldıktan sonra bir kenara atılan ve unutulan bir doküman değil, sürekli izlenerek güncellenmesi gereken bir araç olduğuna vurgu yaparak planlama ekibine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

TECİMEN: “EĞİTİM, HER ŞARTTA EĞİTİM”

Tecimen, eğitim camiasına verdiği brifingde şu ifadeleri kullandı; “İnsanlığın günümüzde ulaştığı bilim ve teknolojinin temelinde bilinçli ve planlı bir eğitim vardır. Çağlar boyu akıl ve mantığın önderliğinde gelişen bilim, onu kendine rehber edinen ulusları günümüz dünyasında halkının refah düzeyi yüksek lider ülkeler konumunda karşımıza çıkarmıştır. Globalleşen Dünya’mızın, bir köşesinde oluşan bir olayın haberinin, saniyelerle ölçülebilecek bir hızla, diğer bölgelerine ulaşabildiği bir ortamda, bilgi de; isteyenin anında ulaşabileceği bir uzaklıktadır. Yeter ki ona ulaşabilmenin yol ve yöntemini bireylerimize öğretebilelim. İşte Eğitimin planlama aşaması, burada hayatımıza girmektedir. Çağa yakışan insana ulaşabilmek için; kişinin yeteneklerini en üst seviyede kullanabilmesi, saplantı ve tutkularından kurtulması, zihinsel duygusal ve fiziksel merkezlerini sağlıklı bir şekilde işletmesi gerekmektedir. Bu nedenlerden dolayı planımızı; okullarımızın gelecekteki yerini ve umutlarımızı bu düşünceler üzerine kurguladık, planımızı olgunlaştırdık. Planın hazırlanmasında emeği geçen ekip arkadaşlarımıza çalışmalarından dolayı çok teşekkürler ediyorum.  İşte önümüzdeki günlere, aylara ve yıllara uzanan bu Stratejik Eylem Planı, bizlerin yönünü belirlemesi okulumuzun kısa ve uzun dönem hedeflerini göstermesi açısından en önemli rehberimiz olacaktır. Okullarımıza ve eğitim camiamıza fayda sağlamasını temenni eder, saygılar sunarım.”Müdür Tecimen’in aktardığı bilgiler eğitim camiasından tam not aldı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.