MULLAOĞLU: HAFRİYAT KAMYONLARININ YOLLARINI KESECEĞİZ

MULLAOĞLU: HAFRİYAT KAMYONLARININ YOLLARINI KESECEĞİZ

CHP Hatay Milletvekili Av. Servet Mullaoğlu, Defne ilçesinde yaşanan kaza bölgesinde incelemelerde bulundu.

Kazanın hafriyat kamyonu nedeniyle yaşandığını belirten Mullaoğlu, hafriyat kamyonlarının Altınözü güzergahını kullanmaları gerektiğini ifade ederek gerekirse hafriyat kamyonlarının yollarını keseceklerini söyledi. İncelemelerinin ardından açıklama yapan Mullaoğlu; “Kaç kez daha aynı felaketi yaşayacağız? 2 öğretmen arkadaşı araçlarına 1 dakika erken binmiş olsa belki de öleceklerdi. Tesadüfen mi yaşayacağız? Defneliler tesadüfen mi yaşayacak? Kamyonları denetleyin! 10 tonluk araçlara 50 ton yüklemek insanların hayatını tehlikeye atmaktır. Hiçbir şey insan hayatından kıymetli değildir. Artık bu ihmalkârlığa daha fazla sabrımız yok.

Deprem bizi vurdu, ama hükümetin ihmalleri bizi vurmasına izin vermeyeceğiz. Yetkilileri derhal harekete geçmeye davet ediyorum. Hafriyat kamyonlarına Altınözü yolunu kullanmanızı istiyoruz. Ya bu yolu kullanacaksınız, ya da yolunuzu keseceğiz. Herkese geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.