MURSALOĞLU VE AKDEMİR’DEN HGC’YE ZİYARET

MURSALOĞLU VE AKDEMİR’DEN HGC’YE ZİYARET

Antakya Belediye Başkan Yardımcısı O. Namık Mursaloğlu ve Antakya Belediyesi Basın-Yayın Müdürü Naif Cenk Akdemir, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyareti gerçekleştiren Antakya Belediye Başkan Yardımcısı O. Namık Mursaloğlu ve Antakya Belediyesi Basın-Yayın Müdürü Naif Cenk Akdemir yerel basının demokrasinin unsuru olduğunu belirterek yerel basına her zaman destek olacaklarını belirtti.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ise yerel basının zor şartlar altında basın ahlak kuralları içerisinde kamu görevi yaptığını belirterek yerel basına destek verilmesi gerektiğini belirterek, ziyaretlerinden dolayı Antakya Belediye Başkan Yardımcısı O. Namık Mursaloğlu ve Antakya Belediyesi Basın-Yayın Müdürü Naif Cenk Akdemir’e teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.