MUSTAFA ŞAŞMAZ OTELİNİ HATAYSPOR’A BAĞIŞLAYACAK

MUSTAFA ŞAŞMAZ OTELİNİ HATAYSPOR’A BAĞIŞLAYACAK

Hatay’ın tanınmış iş insanlarından Mustafa Şaşmaz, ağabeyi Mehmet Şaşmaz’ın Hatayspor Başkanı olması halinde Yayladağı’nda bulunan otelini Hatayspor’a bağışlayacağını açıkladı. Otelini daha önce sel, yangın ve deprem gibi afetlerin ardından afetzede vatandaşlara ücretsiz olarak açan ve vatandaşların istedikleri kadar konaklamalarını sağlayarak takdir toplayan Şaşmaz, otelini de Hatayspor’a bağışlama sözü verdi.

HATAYSPOR’UN ŞEHRE DÖNMESİ SAĞLANACAK

Kısa süre içerisinde gerçekleşmesi planlanan Hatayspor seçimli olağan kongresinde aday olan ağabeyi Mehmet Şaşmaz’ın başkan seçilmesi halinde Yayladağı’nın en güzel manzaralarından olan Kızılgöl kıyısında bulunan otelini mülkiyetiyle birlikte Hatayspor’a bağışlama sözü veren Şaşmaz, bu sayede Hatayspor’un Hatay’a dönmesini de sağlayacaklarını belirtti. Mustafa Şaşmaz’ın ağabeyi Mehmet Şaşmaz’a olan kayıtsız desteği Hatayspor kamuoyundan tam not aldı.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.